2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Meslek Yüksekokulumuzu yeni kazanan öğrencilerimizin üniversiteye uyum konusunda ihtiyaç duyacağı temel bilgileri içeren Oryantasyon Programı düzenlendi. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Öğr.Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER, Müdür Yardımcılarımız Sayın Öğr.Gör.Emre YILMAZ ve Sayın Öğr. Gör. Recep Kural ile Yüksekokul Sekreterimiz Sayın Mehmet Emin ERDOĞAN tarafından verilen oryantasyon eğitimde Boyabat Yerleşkesi’nin genel tanıtımı ile beraber sosyal imkânlar, kütüphanelerin kullanımı, öğrencilik hakları ve yükümlülükleri, öğrenci bilgi sistemi, uzaktan eğitim derslerinin işleyişi, Sinop Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği ile ilgili öğrencilere bir takım bilgiler sunuldu.